Internationale flag

Internationale flag

Danskerne er rigtig gode til at inkorporere andre landes skikke og traditioner i deres egne festligheder, og derfor er der også stor efterspørgsel efter internationale flag i Danmark. Vi er eksempelvis rigtig glade for at holde middage med inspiration fra landene omkring Middelhavet, og vi er rigtig glade for vores delikatesser fra Tyrkiet og andre mellemøstlige lande. Når du køber ind hos din lokale udenlandske delikatesse, vil de ofte have flag hængende fra deres hjemland, for så kan man se, hvilken type mad man har med at gøre, og man kan se hvilke skikke, der er benyttet i forbindelse med forberedelsen af maden. I samme stil kan man orientere sig efter flagene, hvis man er til en fest eller en anden seance, der er inspireret af et andet land end Danmark, for så vil man ofte også bruge flag.


På denne side kan du blandt andet finde eksempler på, hvornår danskerne bruger internationale flag. Du kan ligeledes finde gode informationer om, hvor du kan købe internationale flag, og hvad du skal se efter, når du skal finde de bedste internationale flag. Her hos flagonline.dk ved vi, hvad vi taler om, for vi har stor ekspertise inden for området. Er du interesseret i at læse mere om internationale flag, så læs videre her.

Køb internationale flag
amerikansk flag

Når amerikanerne holder ”4th of July”, fejrer man årsdagen for den dag, Uafhængighedserklæringen blev underskrevet, og man fejrer derfor hele grundlaget for USA’s eksistens i dag. Den 4. Juli vil man endda kunne se en masse amerikanske flag på dansk grund. Dette er nemlig et eksempel på en højtid, der er udenlandsk, men hvor man vil se mange fejre højtiden i Danmark under internationale flag, der blafrer. Vil du holde den allerbedste 4th of July-fest for dine venner, skal du have anskaffet dig nogle flotte internationale flag i form af ”Stars and Stripes”, det amerikanske flag. Det majestætiske flag er opkaldt efter det stribede udseende, der i hjørnet har en stjerne for hver stat i USA.


Fransk flag

Når franskmændene fejrer en af deres allerstørste højtider, Bastille-dagen, blot 10 dage efter 4th of July, nemlig den 14. juli, mindes man den dag, Bastillen blev stormet – en dag, der er ekstremt vigtig for Frankrigs historie, og endda for hele Europas historie. Stormen på Bastillen markerede starten på den Franske Revolution, en revolution, der vendte op og ned på alting i Europa. I Danmark ser man ofte mange franske flag på denne dag, og internationale flag i form af den franske Trikolore er altså også meget efterspurgt i Danmark. Det smukke flag med de tre striber – blå, hvid og rød – kan man altså også se svinge i den danske sommerbrise.


Disse to eksempler er få ud af mange! Der er rigtig mange behov for internationale flag, selvom man bor i lille Danmark, og du kan eksempelvis finde rigtig mange af de gode internationale flag hos en forhandler som www.flagshoppen.dk. Der kan du se utallige internationale flag, som eksempelvis de to ovennævnte, det italienske, det græske, det tyrkiske og meget, meget mere.


Søger du mere dybdegående informationer om flag og dens historie så prøv og besøg Flaginfo.dk på https://www.flaginfo.dk


Køb flag online
Køb flag online